Среда, 24.04.2024, 11:20
Приветствую Вас, Гость | RSS
реклама
Календарь
«  Октябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Интересные факты
Новости
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2012 » Октябрь » 14 » Зведення стін з пористого бетону або силікатних блоків, використовуючи розчин PORENBETON-KLEBER 125 (тонкошарова кладка).
19:33
Зведення стін з пористого бетону або силікатних блоків, використовуючи розчин PORENBETON-KLEBER 125 (тонкошарова кладка).

Зведення стін з пористого бетону або силікатних блоків, використовуючи розчин PORENBETON-KLEBER 125 (тонкошарова кладка).



Зведення стін з пористого бетону або силікатних блоків, використовуючи розчин PORENBETON-KLEBER 125 (тонкошарова кладка).

Перед початком зведення певної частини стіни на елементі, який знаходиться нижче (стрічковому фундаменті, стінці фундаменту і т.п.), необхідно покласти горизонтальну гідроізоляцію. Для цієї мети можна використовувати плівку ПВХ, плівку з HDPE, руберойд. Горизонтальну ізоляцію можна також виконати з еластичного герметизуючого розчину AQUASZCZEL 820.Елементи для кладки першого шару кладуться на розчин MAUER-MORTEL 115, консистенція якого повинна бути такою, щоб вони не просідали під власною вагою. Для підготовки розчину необхідно доставлену в мішках суху суміш розвести водою відповідно до інструкції на упаковці.Кладка починається з кутів. Після установки крайніх елементів перевіряється їх рівень і корегується за допомогою гумового молотка. Вирівнювання кутів першого шару перевіряється за допомогою водяного рівня. Це також можна зробити за допомогою оптичного або лазерного нівеліра.Потім між кутовими елементами натягається шнур і кладеться весь ряд. Необхідно звернути увагу, що правильне укладання і точне вирівнювання першого шару дуже важливе, оскільки за допомогою тонких швів в наступних шарах неможливо відкорегувати рівень.Кладку наступного шару можна починати після «схоплювання» розчину MAUER-MORTEL 115, тобто приблизно через 2–3 години. У випадку блоків з пористого бетону верхню поверхню укладеного шару (як і кожного наступного) необхідно відшліфувати з метою вирівнювання і поліпшення прилягання розчину. Це робиться за допомогою тертки з наждачного паперу або спеціальною вирівнюючою терткою. Після цих дій поверхню шару необхідно ретельно очистити щіткою від всіх часток, що залишилися після шліфування.Для кладки (приклеювання) використовується розчин PORENBETON-KLEBER 125. Доставлену в мішках суху суміш висипають в ємкість з відміряною кількістю води і за допомогою низькооборотного міксера готують розчин. Потім чекають приблизно 5 хвилин і знову все перемішують.На очищену поверхню наноситься шар розчину PORENBETON-KLEBER 125 завтовшки 1–3 мм. Рівномірне накладання розчину полегшує використання спеціальної кельми з жолобком і шириною, рівній ширині кладки. Розчин наноситься на поверхню 2–3 елементів. При високій температурі навколишнього середовища поверхню елементів можна злегка змочувати водою.У випадку елементів з гладкими торцевими стінками розчин PORENBETON-KLEBER 125 наноситься також на ці стінки. Елемент, який укладається, дожимають до вертикального і горизонтального шва, постукуючи по ньому гумовим молотком.Кладка (приклеювання) починається з кутів, при цьому потрібно пам'ятати про правило перев'язування елементів.Після укладання кутових елементів між ними натягається шнур і укладається весь шар. Стіну необхідно зводити рівномірно, без так званого витягування кутів.

Просмотров: 658 | Добавил: Egor333 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск по сайту
Опросы
Оцените мой сайт
Всего ответов: 17